La CAMS
Escola de Música vinculada al Conservatori del liceu

Política de Privcitat

A través de la present política de privacitat FUNDACIÓ SANT NICOLAU desitja informar a totes les persones que naveguen i accedeixin al lloc web http://lacams.cat/sobre els tractaments de dades personals realitzats.

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, FUNDACIÓ SANT NICOLAU informa als Usuaris:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

FUNDACIÓ SANT NICOLAU
Carrer del Jardí, 72-80 – 08202 Sabadell (Barcelona)
G63932123
Delegat de Protecció de Dades: [...]
Correu electrònic: secretaria@santnicolau.com

Finalitat

  • Gestionar les dades a les quals l’entitat accedeix com a conseqüència de la navegació.
  • Gestionar l’ús de les funcionalitats posades a disposició a través del lloc web.
  • Gestionar i tramitar les inscripcions a les activitats extraescolars que s’ofereixen a través del lloc web, relacionades amb LA CAMS (Centre d’Arts i Música de Sabadell).
  • Tractar les dades per tal de respondre a la seva consulta i/o sol·licitud.

Legitimació

Consentiment de l'interessat.

Destinataris

No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal y consentiment exprés del interessat per tal de tramitar, les inscripcions a les activitats extraescolars que s’ofereixen.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al següent domicili: Carrer del Jardí, 72-80 – 08202 Sabadell (Barcelona) o a través del correu electrònic: secretaria@santnicolau.com

FUNDACIÓ SANT NICOLAU l'informa que en cas d'incompliment en el tractament de dades, vostè té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Conservació

Les dades es conservaran durant el temps necessari per donar compliment a la finalitat per la qual han estat captades.

Abans de l'enviament de qualsevol sol·licitud d'informació a través del formulari de contacte d'aquesta pàgina web, l'usuari ha d'acceptar la política de privacitat de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?

En relació al formulari de la pàgina web, l'Usuari ha d’omplir els marcats com a "obligatoris". No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que FUNDACIÓ SANT NICOLAU no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, FUNDACIÓ SANT NICOLAU quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l'Usuari facilita a FUNDACIÓ SANT NICOLAU han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L'Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Menors d’edat

Els menors de 14 anys no poden cedir les seves dades personals a FUNDACIÓ SANT NICOLAU sense el previ consentiment dels seus pares i/o tutors legals.

En cas que FUNDACIÓ SANT NICOLAU detectés que l'usuari és menor de 14 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d'identitat equivalent, o, si s'escau, l'autorització dels seus pares i/o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d'aquest requisit o manca de resposta.

Quines mesures de seguretat té implantades l'entitat?

FUNDACIÓ SANT NICOLAU informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

Xarxes socials

FUNDACIÓ SANT NICOLAU disposa de perfils a les xarxes socials amb la finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats mitjançant la pàgina web, interactuar amb els usuaris i servir al canal d’atenció i interacció social.

A continuació s’esmenen les xarxes socials en les quals FUNDACIÓ SANT NICOLAU té perfil obert:

Música
Dansa
Cant Modern
Teatre
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra Política de Cookies.   Tancar Acceptar-les